Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Αποδεκτές κάρτες: οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro.

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «phitili-candles.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης τράπεζας όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα, εφόσον έχετε συνδεθεί με την συνεργαζόμενη τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

Παραλαβή από τον χώρο μας (για κατοίκους Λήμνου)
Παραλαβή & πληρωμή κατά την παραλαβή από τον χώρο μας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε το καταθετήριο της τράπεζας με e-mail στη διεύθυνση info@phitili-candles.gr .Στο καταθετήριο κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία αποστέλλεται μόνο αφότου λάβουμε το καταθετήριο της τράπεζας μέσω e-mail.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 
Αριθμός λογαριασμού:40000416707
ΙΒΑΝ: GR8901104000000040000416707

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός λογαριασμού:6354010144122
ΙΒΑΝ: GR9401713540006354010144122

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΡΚΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Μεταφορά ποσού μέσω IRIS 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα και χωρίς κόστος με την υπηρεσία IRIS (απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία στο e-banking σας). 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεταφορά του συνολικού ποσού στον αριθμό 6988121310 και να μας ενημερώστε μέσω μηνύματος ή μέσω μειλ στο info@phitili-candles.gr για την ολοκλήρωση ώστε να ετοιμαστεί η παραγγελία σας.

*Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα εκτός των αναγραφόμενων, τα έξοδα και των δύο τραπεζών (τράπεζα αποστολέα-τράπεζα παραλήπτη) θα πρέπει να επιβαρύνουν τον εντολέα και κατά την διαδικασία καταχώρισης του εμβάσματος να κάνει την επιλογή στην επιβάρυνση εξόδων την ένδειξη της εκάστοτε τράπεζας (our ή εντολέα).

Ο πελάτης πληρώνει τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών, κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο του. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 3,00€.